pixel

Работно облекло за ефективна защита срещу UV лъчение

engelbert-strauss

Новите предложения за работно облекло от немската компания Engelbert Strauss включват ефективни решения за защита от UV лъчите на слънцето, които са от голяма опасност при работа на открито. Производителят въвежда няколко нови вида UV защитно облекло в своята продуктова гама – Hoody-Longsleeve UV е идеален за агресивна слънчева светлина при по-ниски температури – например, когато се работи рано сутрин или късно вечер в летните дни. Оборудван с качулка, той предпазва чувствителния скалп, когато това е необходимо.

engelbert-strauss

UV работно облекло на Engelbert Strauss е дишащо, леко е върху кожата и предлага най-висок комфорт за носене с яка и цип. А що се отнася до UV облеклото: „Колкото по-дебела и тъмна е тъканта, толкова по-добре защитава от слънцето“. Затова функционалната UV колекция с най-висока защита се предлага в антрацит и платина.

engelbert-strauss

Високият коефициент на UV защита от 50+ се потвърждава от тестовете съгласно стандарт AS / NZS 4399: 2017. Освен това работното облекло вече се предлага и като версия с висока видимост – това са високо видими облекла, тествани по EN 20471: 2013 + A1: 2016 клас 2 (за версия с половин ръкав) и клас 3 (дълги ръкави), които в същото време предпазват от прекомерна слънчева светлина.

За повече информация: Engelbert Strauss

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: