pixel

Ардекс представя система за почистване, импрегниране и поддръжка на висококачествените препарати марка Lithofin

ardex

Компетентност при почистване, защита и грижа!

Почистване:

ardex

Lithofin MN Zementschleier- und Rostentferner

Lithofin MN Zementschleier- und Rostentferner разтваря и премахва циментов шлам върху нови настилки, почиства основно стари настилки, отстранява ръжда и изцветявания от ръжда и други упорити замърсявания.

С Lithofin MN Zementschleier- und Rostentferner могат да бъдат почиствани бетонови настилки и всички киселиноустойчиви естествени камъни, като например гранит, гнайс и кварцит.

ardex

Lithofin MN Intensivreiniger

Lithofin MN Intensivreiniger
разтваря и премахва восък, масла, смазки, запечатки, остатъци от почистващи препарати за камък и бетонови изделия, катрани, битуми, прясна боя и други упорити замърсявания.

Употребява се за интензивно основно почистване на всички полирани, шлифовани или грапави повърхности от мрамор, естествен камък и бетонови изделия. Служи за  подготовка за последващи защитни покрития.

ardex

Lithofin KUKÜ

Lithofin KUKÜ разтваря и отстранява повърхностни замърсявания, като остатъци от лепилни разтвори, циментов шлам, изцветявания, ръжда, котлен камък и др.

Lithofin KUKÜ е универсално приложим след полагането на плочки и за почистване на фасади – практически навсякъде, където трябва да се почистват керамични плочки, бетонови повърхности и естествен камък.

Импрегниране:

ardex

Lithofin MN Fleckstop

Lithofin MN Fleckstop се използва за сигурна защита срещу петна и влага на почти всички видове естествен камък и бетонови изделия с полирана, шлифована или груба повърхност, както и бетонови настилки и композитни материали (изкуствен камък).

Lithofin MN Fleckstop е подходящ за вътрешно и външно приложение.

ardex

Lithofin MN Grundschutz

Lithofin MN Grundschutz е висококачествен импрегнатор за мрамор, бетон и естествен камък.

Той намалява капилярната хигроскопичност на повърхността на камъка и го прави водоотблъскващ, така че да не могат да проникват вода и разтворените в нея вредни вещества.

По този начин намалява опасността от замърсяване на фасади и подови настилки и тяхната поддръжка се улеснява.

Поддръжка:

Lithofin MN Grundreiniger

Lithofin MN Grundreiniger разтваря и премахва петна и замърсявания от мазнини и масла, остатъци от почистващи препарати и гланциращи филми, вакса и др.

Употребява се за почистване на повърхности от полиран, фино шлифован или груб мрамор,всички видове естествен камък и бетонови изделия.

Оптимално подходящ за основно почистване на силно натоварени и замърсени, а също и новоположени  настилки.

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: