pixel

Нов строителен подем в Испания през 2015-а

ispania

Анализатори прогнозират, че до края на 2014 г. строителният сектор в Испания ще отчете още 5% спад и с това ще достигне дъното. Възраждането ще започне още през 2015-а като през първите месеци се очаква макар и незначителен ръст от 0.9%, сочат данните на доклад изготвен от Каталунския институт по строителни технологии. Очакванията са към 2016 г. ръстът в сектора да е 3.4%. Испания обаче няма да може да достигне темповете на възстановяване в строителството в други европейски държави поне още пет години, прогнозират специалисти.

Какво ще се случи в действителност остава загадка. От началото на кризата до днес строителният сектор се е свил със 83%.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: