pixel

Настроение в точки

Madreperla

Търсите нещо ново за вашия дом? Омръзнали са ви едноцветните бои или тапетите, които се отлепват? Искате нещо различно и лесно за нанасяне и поддръжка?

Предствяме на вашето внимание четири продукта, подходящи за различните типове интериори. Със своите точки, тези бои правят стените интересни и различни и внасят чар и оригиналност.

За авангардния интериор – Madreperla

Мадреперла е изискана перлена декоративна боя с метални отблясъци и деликатни черни точки за вътрешни стени и тавани. Предлага се в девет специално подбрани цвята, чиито нюанси очароват от пръв поглед. Тя е много подходяща не само за модерния интериор, но и за тези, които търсят наистина авангардно решение. Декоративният ефект проличава най-добре върху добре осветени повърхности. Мадреперла е лъч светлина в дома ви, при това на достъпна цена.

Ванита

 За модерния интериор – Vanita`

Ако искате да бъдете в крак с последните модни тенденции, не се колебайте, а декорирайте стените си с Ванита.  Екологично чиста вододисперсионна акрилна боя с шикозни бели точки, слънчеви цветове и метални отблясъци. Предлага се в осемдесет стандартни цвята, което я прави лесна за съчетаване със съществуващи цветове на стени и мебели. Изключително подходяща за модерни интериори, Ванита внася светлина и свежест във всеки дом.

декоративна боя

За класическия интериор – Coral

Корал е декоративна боя с деликатни бели точици, която напомня за блясъка на ренесансовите дворци. Подходяща за класически интериори, тя е е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка. Широката цветова гама, варира от меки деликатни нюанси до ярки актуални цветове, а обогатена с Перла де луз, придобива мек перлен отблясък с хамелеон ефект, който гали окото. С Корал ще внесете стил и елегантност в интериора.

рустикалния интериор

За рустикалния интериор или фасада – Roma e I Suoi Colori

Рома е декоративна боя с уникална визия – прекрасна имитация на старинните италиански фасадни бои. Тя e подходяща, както за интериора, така и за фасадата на вашия дом. Екологично чиста вододисперсионна боя с елегантни точки и деликатни пастелни цветове, която придава южняшки чар на всяка къща. Рома има изразен характер и дава възможност за  създаване на изтънчени рустикални ефекти.

Предлага се в две разновидности:

– Бианко – с бели точки в 15 стандартни цвята;
– Моро – с бели и кафяви точки в 15 стандартни цвята.

Крайният резултат е перфектен както върху гладка, така и върху леко груба основа. Нанесена върху мазилка Антико туфо позволява да се постигне почти  съвършена имитация на естествен туфов камък. Изградена е на базата на акрилсиликонови смоли, което и`придава едновременно добра паропропусливост и отлична устойчивост на неблагоприятни атмосферни влияния.

покрития

Всички покрития са устойчиво на почистване и леко измиване със сапун и вода. Всеки достатъчно сръчен домашен майстор би могъл и сам да се справи с нанасянето на декорациите, стига да следва указанията на етикета.

интериори

Изключително добро допълнение към вашата декоративна боя с точки са самозалепващите се фризове на италианската фирма T.I.L.A.S. Те са лесни за поставяне и могат да бъдат боядисани с която и да е от гореизброените декоративни бои. Десетте различни мотива върху тях са подходящи, както за съвременни, така и за класически интериори. С тях можете да отделите стената от тавана, да ограничите част от стената или просто да вмъкнете допълнителен декоративен ефект в някой от елементите на помещението.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: