НАНОГРУНД® дълбокопроникващ грунд с нано частици

nanogrund

Марисан е компания, предлагаща различни и разнообразни финишни, монтажни и ремонтни покрития, за които е създала и подходящи грундове. Един от най-популярните от тях е строителният грунд НАНОГРУНД®. Това е продукт с дълбокопроникващи нано частици.

НАНОГРУНД® е концентрат, служещ за приготвяне на грунд, с основно предназначение за третиране на гипсокартонови и гипсфазерни плоскости или повърхности с фини пори, подготвени за монтаж на топлоизолационна система. Такива биват вароциментовите и варопясъчните мазилки, гипсовите и варовиковите плочи, тухлените и газобетоновите зидарии. С продукта може да се третират бетон, а също така здрави основи с леко изсоляване. Самото действие на НАНОГРУНД® се изразява с проникване на фините нано частици в микро и макро порите на субстрата, като по този начин те указват заздравяващ ефект и ги уплътняват в дълбочина. Така се стига до изравняване на попиващата им способност. Веднъж, щом изсъхне, грундиращият слой стабилизира прашните частици, подобрява устойчивостта на мокро миене и триене и прави основата устойчива на влага и ниски температури.

НАНОГРУНД® се характеризира със слаб мириз, което го прави подходящ за работа в различни складове за хранителни продукти и постоянно обитаеми помещения. Продуктът е със зелен контролен цвят, който осигурява равномерност при нанасяне. Този артикул е подходящ за третиране на различни интериорни и екстериорни повърхности, след разреждане с вода, в съотношение 1:10.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: