pixel

Информационна кампания за санирането на панелки в София

енергийна ефективност

В периода 23-26 септември Министерство на регионалното развитие ще представя възможностите относно санирането на блокове по проекта „Енергийно обновяване на българските довоме”. Той се реализира в рамките на ОП „Регионално развитие 2007-2013 г.”, съфинансирана от ЕС. Ето и графикът за столицата:

– 24 септември – до метростанция Сердика пред Булбанк от 16.00 до 19.30 ч.

– 25 септември Борисова градина – при лятната естрада от 16.00 до 19.30 ч.

– 26 септември Южен парк – голямата поляната от 16.00 до 19.30 ч.

Информационната кампания се провежда в 36 града в периода 10 септември – 23 октомври 2013. Във всеки от тях ще бъде разположен информационен кът, в рамките на който гражданите ще имат възможност да получат детайлна информация и да бъдат консултирани от експерти във връзка с кандидатстването по проекта.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: