pixel

Къща от рециклирани прозорци

kusht1

Фотографът Ник Олсън и модният дизайнер Лила Хорвиц са двойка, която взема мечтите си много насериозно. Двамата са зарязали ежедневната си работа, за да изградят и да заживеят в къща, направена от рециклирани прозорци. Техният уникален стъклен дом потопен в тучната зеленина на красивите планини на Западна Вирджиния – на същото място, където те някога си мечтаели да си построят дом за гледане на залези още на първата им среща.

Nick-Olson-Lilah-Horwitz-Recycled-Windows-Home-2

Nick-Olson-Lilah-Horwitz-Recycled-Windows-Home-3

Nick-Olson-Lilah-Horwitz-Recycled-Windows-Home-4

kusht2

За да направят своя мечтан дом и да гледат залеза над планините, романтичната двойка решили да изградят цялата фасада самоот прозорци. По този начин те ще се наслаждават на много естествена светлина, което намалява нуждата от изкуствени източници. За да се сдобият с всичко необходимо, те предприели пътуване, събирайки десетки стари прозорци из региона.

Nick-Olson-Lilah-Horwitz-Recycled-Windows-Home-11

Nick-Olson-Lilah-Horwitz-Recycled-Windows-Home-5

Nick-Olson-Lilah-Horwitz-Recycled-Windows-Home-6

kushta3

kushta4

Само няколко седмици, след като донесли всичко необходимо на мястото на дома, двамата завършили градежа на своята уникална горска къща. Останалата част от нея е направена от рециклирана дървесина, обзавеждането е дървено и дори има стара печка на дърва за топлене през зимата. Това забележително любовно гнездо е грее очарователно в тъмното вечер!

Източник: greentech.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: