pixel

Хидрозол® HBM-SVP – ХИДРИЗОЛАЦИОННА МЕМБРАНА

хидрозол марисан

 Хидрозол® HBM-SVP гарантира сигурна и трайна защита срещу нахлуване на вода и влага. Изграденият на база модифицирани еластопластомерни полимери, битумен материал с високо качество, гарантира запазване на първоначалната си форма и при високи степени на натоварване. Това е възможно благодарение на вложката от стъклен воал. Тя предпазва от скъсване и пробиване.    

Хидроизолационната мембрана Хидрозол® НВМ-SBS-SVP е покрита с посипка от цветни минерални шисти откъм лицевата страна и полиетиленово фолио от обратната страна. Свойството на стъкления воал да не се влияе от температурата на околната среда, предоставя на хидроизолационната мембрана възможността да бъде приложима, както при много ниски, така и при много високи температури. Безпроблемно дава резултати и при подземни и динамично натоварени хидроизолации (канали, тунели, паркинги, мостове и др.).
Мембраната се предлага в три цвята – сив, зелен и червен.

Източник: marisanbg.com

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: