pixel

ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН МАНШЕТ ЗА УПЛЪТНЯВАНЕ НА ТРЪБИ

marisan

В жилищата има такива помещения, които са подложени на постоянна влага и въздействие на вода – бани, душ кабини, кухни, тоалетни, перални, санитарни помещения и ред други. Всички те обикновено са декорирани и облицовани с различни видове керамични плочки, които обаче сами по себе си не осигуряват нужната хидроизолационна защита. Това прави полагането на хидроизолация под облицовката задължително.

Хидроизолационният маншет за уплътняване на тръби
от Марисан е предназначен за вграждане в различни влажни и мокри помещения. Той е изграден от водонепропусклив материал, като същевременно се характеризира с висока еластичност. Структурата му го прави устойчив на скъсване и стареене.

Хидроизолационният маншет за уплътняване на тръби е армиран със стъклотекстилна мрежа и се характеризира с устойчивост на алкални въздействия, предизвикани от циментови разтвори. Той е елемент от еластичната система за хидроизолиране HYDRO and SPLIT PROTECTION2.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: