pixel

Противопожарна защита за фасади дава дълъг живот на сградите

Effisus

Компанията Effisus предлага решения за защита от атмосферни влияния при изграждането на сградната обвивка с набор от решения за покриви и фасади. Защитата от атмосферни влияния спомага за максимална ефективност на сградата и удължаване на нейния живот. Effisus се фокусира върху оптимизирането на решенията за всеки индивидуален проект.

Мембраната за облицовка на стени Effisus Vapor FR Membrane е многофункционална пароизолационна преграда, която осигурява хидроизолация и пожароустойчивост. Защитната мембрана е изработена от специално фибростъкло. Мембраната Effisus Vapour FR може да се използва в стени или тавани, за да предотврати топлинното излъчване и преноса на влага. Тя работи и като огнезащитен слой в конструкцията.

Effisus

Продуктът оказва силно въздействие върху дълголетието на сградата, подобрява качеството на въздуха в затворени помещения и здравето на потребителите. Нуждата от поддръжка е по-малка, а мембраните са рециклируеми. Всички аксесоари са без разтворители. Компанията предлага също така персонализирани решения за намаляване на отпадъците.

Снимки: Effisus

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: