pixel

Малкият товарач, който работи надеждно навсякъде

Kiesel

Черната машина профучава пъргаво по тесния път към градината на клиента с точност до сантиметър. Понякога носи лопати, пълни с чакъл, понякога носи палети с павета на вилиците си. Моделът Giant G2700 може да е джудже сред своите колеги по отношение на размерите си, но затова пък може да се използва и там, където други не могат да преминат. По отношение на гъвкавостта обаче, машината е истински гигант.

Kiesel

Малък, маневрен и същевременно мощен – така компанията Kiesel описва компактния колесен товарач Giant G2700 X-Tra HD+, който се препоръчва за безброй проекти в областта на градинарството и озеленяването. Моделът е произведен в Холандия и може да се използва навсякъде благодарение на многофункционалното си оборудване, което може да се персонализира, бързото окачване и тясната конструкция. Пренасяне на тежки палети през тесен вход в задната част на къщата? За такива задачи девизът е: „Няма нищо невъзможно“ – поне според Kiesel това се отнася за този малък гигант.

Снимки: Kiesel

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: