pixel

Иновативна акумулаторна система за леки и тежки приложения

Мечтаете за инструменти, които позволяват на строителните екипи да работят безопасно и ергономично през целия ден, в съчетание с опростено управление на цялото оборудване?

С Nuron получавате мрежова платформа за батерии, която ви позволява да посрещнете бъдещето с увереност. Само една 22 V акумулаторна система вече покрива всички приложения – от леки до тежки.

Nuron

Hilti Nuron е проектиран за безпроблемна съвместимост с огромно разнообразие от оборудване, максимална производителност и повишена безопасност при работа. Освен това благодарение на интелигентните функции и свързаността вие се възползвате от по-висока производителност и по-лесно управление на оборудването.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: