„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2015“ – Баумит

baumit

Малката Виена e победител в конкурса „Фасада на сезона – Пролет 2015“

Приключи пролетният етап на интернет конкурса на Баумит – „Фасада на годината 2015“. И този сезон изборът на публиката не беше никак лек – участваха  7 много красиви и различни една от друга фасади, които събраха общо 465 гласа на публиката.

baumit

На първо място с 359 гласа се класира Обект 5 – „Офис на ЗАД „Алианц България” в категория „Възстановително строителство“.  Реставрираната сграда-бижу се намира в град Русе, ул. „Александровска” № 33. Проектант е бюро Дикански & Партньори – арх. Асен Дикански и арх. Диана Илиева, които са вложили в реставрационните работи Баумит мазилкова система с крайно покритие  боите НанопорКолор, СиликонКолор и Металик.  Изпълнител е МИГЕТИ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, Обект 5 се класира за крайното състезание „Фасада на годината“, което ще се проведе от 10 до 28.02.2016 г., отново в сайта www.fs.baumit.bg.

baumit

На второ място с 47 гласа застана слънчевият Обект 7 – Многофамилна жилищна сграда от категория Еднофамилни къщи – ново и възстановително строителство в  град Благоевград, ул. Христо Чернопеев № 8.

Изпълнител на санирането е групата на г-н  Кирил Башлиев, инвеститори и заявители в конкурса са Георги Стоименов и Димитър Андонов.

Използваните материали са Баумит топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп. Честито на обекта! Ще го видим на големия финал през 2016!

Третото място в конкурса зае стилната еднофамилна двуетажна къща, от ул. Райски кът 3
, в Плевен, местност Стражата, обявена като Обект 3 в конкурса „Пролет“.

За нея са подадени 43 гласа на публиката. Проектант на фасадата е арх. Красимир Попов с фирма Проконсулт, инвеститор е г-н Светослав Стефанов, а изпълнител и заявител в конкурса е фирма Лидер ООД с управител г-н Павлик Даков. Използваните материали са Баумит топлоизолационна система Про  с крайно покритие СиликатТоп. Тази фасада се класира също за големия финал.

baumit

Баумит благодари на фасадите участници в конкурса и на всички, които гласуваха в този сезон! Очаквайте награди от томбола!

Баумит

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%. “Мурексин” е специалист по продукти на строителната химия – лепила, фугиращи смеси, хидроизолации, хидроизолационни системи, епоксидни покрития, добавки за бетон и др.

Прочетете също: