pixel

Дни на отворените врати във Вебер България

weber

За първи път  Вебер  България организираха през месец май в  заводите си в Костинброд и Изворско, специални  Дни на отворените врати. Целта беше клиентите и партньорите на компанията  да се запознаят с  пътя на продуктите от създаването им в лабораторията до излизането им на пазара. Отворените врати бяха добър повод да се покаже на външна аудитория  как в действителност Зелената идея е включена във всички процеси на всеки етап от производствата на двата завода.

Благодарение на зелената си площ и добро планиране на пространството, заводът в Костинброд се превърна в приятно място за семейни забавления, макар и само за няколко часа, а този в Изворско се превърна в огромно платно, върху което децата, посетили завода с родителите си претвориха фантазиите си в цветни рисунки в двора му.

Източник: Вебер  България

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: