pixel

Цветовете срещат структурата

Баумит Life

С новата мазилка Баумит КреативТоп се откриват неограничени възможности за творческо оформление на фасадите.

Индивидуалният облик на фасадата се придава не само с цвят, но и със структура. За хората с творческо мислене е новата свободно моделираща се мазилка Баумит КреативТоп!

Надяваме се, че вече сте оценили безкрайните възможности на цветовата ни система Баумит Life! За всички Вас, изправени пред дилемата :“Кой цвят от необятната палитра фасадни цветове на Баумит да харесам?“, Баумит е подготвил още едно не по-малко предизвикателство – Баумит КреативТоп. Тази моделираща се мазилка може да превърне множество Ваши желания за постигане на изключителна фасада в реалност.  С нея всичко е възможно, дори с най-обикновени инструменти – стоманена маламашка, пердашка, зидарска мистрия, валяк или бояджийска гъба. Баумит е разработил 24 техники, съчетаващи различни структури от мазилката, но на практика всеки може да изобрети своя собствена и неповторима визия на повърхността.

Баумит КреативТоп се произвежда в четири структури КреативТоп Макс (4мм), КреативТоп Тренд (3 мм), КреативТоп Файн (1 мм) и КреативТоп S файн (0,1 мм). Съчетавайки ги ще получите едро пердашена структура, визия на едър или фин бетон, рустикална или супергладка повърхност. По нея можете да впръсквате цветни камъчета, да я полагате като шлам, да обработвате с въздушна струя. Новата мазилка може да се оцвети в 758 тоналности от каталога Life или да се обработва допълнително с боите Артлайн Лазур или Металик.

За творчеството върху фасадата граници вече не съществуват!

Избираме цвят от каталога Баумит Life, решаваме каква визия искаме на повърхността посредством съчетание на четирите структури от Макс до S-Файн и получаваме фасада със собствена индивидуалност. И не само фасада! Неповторимост можете да получите и в интериорните решения. Мазилката оживява в майсторски ръце и изгражда нов, създаден само за Вас свят!

Резултатът е от значение

Полагането на Баумит КреативТоп може да започне веднага след изтичане на времето за съхнене на грундовете Баумит ПремиумПраймер, съответно Баумит УниПраймер. Дебелината на мазилковия слой зависи от техниката на полагане. Всеки подход при работа е позволен.

Важен е крайният резултат, а той винаги е впечатляващ!

техники

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

Прочетете също: