pixel

Белгийски или италиански дизайн – изберете сами

Какво по-хубаво от това да дадеш  възможност на своите клиенти  да избират между продукти на водещи европейски производители? Стилстрой Трейдинг предлага различни  като характеристики, но същевременно със сходно приложение продукти  – декоративните стенни панели Nomastone и Muroform.

Модулната система от панели за интериорна декорация,  на италианския производител Muroform, е резултат от двадесетгодишен опит в производството на полимерни продукти.

Панелите са изработени от полистирен с висока плътност в стандартни размери – 1.50 х 0.50 м.(0.75м²), а дебелината им варира от 2 до 3.8см. в зависимост от модела.

Предлагат се  небоядисани  или в завършен вид, готови за инсталиране.

Muroform Pannelli съдържа двадесет различни декора, изпълнени в различни цветови гами, перфектно имитиращи различни повърхности: груб бетон, гофрирана ламарина, елементи на ковано желязо, тухлена и каменна зидария.

stilstroi

Изключително леки и лесни за обработка, плоскостите се монтират бързо и с лекота, дори от непрофесионалисти. Залепват се към стената с контактно лепило. Не е необходима специална подготовка на основата преди полагане – могат да се поставят както върху стари обрушени стени, така и върху новоизградени от гипсокартон. Панелите могат да послужат за умело прикриване на неравности  и много други несъвършенства на грубото строителство.  Полагат се върху зидани и гипсови стени, дърво, пластмаса, бетон, метал и стъкло.

Освен чисто декоративна и естетическа функция, изработените от полистирен с висока плътност панели осигуряват и добро ниво на звуко и топлоизолация. Стенните облицовки Muroform са приложими в интериори на жилищни  и обществени сгради – търговски обекти, шоуруми и заведения.

stilstroi

Облицовките Nomastone перфектно допълват  продуктовата гама на фирма NMC – Белгия, която през годините успява да се утвърди като лидер в интериорното и екстериорно декориране. Този продукт е с двойно приложение – Nomastone панелите са устойчиви на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи, като това ги прави приложими и във външна среда.

stilstroi

Иновативният материал,от който са изградени – полиестерна смола, подсилена със стъкловлакна, благоприятства за ниското тегло  на стенните панели Nomastone – 6-8 кг/кв.м. Размерите на панела – 3.30 х 1.30 м /4.29 м²/ спомагат за покритието на голяма площ и  наличието на минимални снадки и сглобки, характерни за други подобни продукти.

stilstroi

Nomastone облицовките се прикрепват към стената посредством дюбели. Фугират се  със специална смес и фугата се боядисва в  цвят, предложен от производителя, след  изсъхването й. Под облицовката е възможно допълнително поставяне на изолация.

Разнообразието от панели би удовлетворило специфичния вкус на всеки клиент, тъй като съчетава в себе си топли цветове – охра, студени сиви цветове и винаги актуалните, но нетипични за каменна зидария – черно и бяло.

stilstroi

Предимствата, които правят нашите облицовки предпочитани от повечето клиенти са:

– бързо обновяване  на  повърхности, без предварителна подготовка на основата;
– осигуряване на  допълнителна топло и звукоизолация;
– много добра механична  устойчивост;
– бърз и лесен монтаж с минимални разходи;
– атрактивен вид, модулност и покритие на големи площи;

Модулните системи от панели – Muroform и Nomastone, използвани като акцент в интериора или с екстериорно приложение, създават усещането за комфорт и естетическо удовлетворение.

stilstroi

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: