pixel

Красотата влизa във Вашия двор с Semmelrock Stein+Design

Декоративните градински елементи от Semmelrock Stein+Design придават завършен вид на заобикалящата Ви среда. Продуктовата гама е разнообразна и динамично се развива, с цел да осигури цялостни решения за ландшафтно оформлениe, с които да реализирате творческите си идеи, като останете верни на индивидуалния си стил. Атрактивни и уникални възможности  за изграждане на градинска архитектура, предлагат премиум продуктите от серията  Bradstone. Функционалното разнообразие и богатството от елементи с „идентична“ структура и хармонично съчетани цветове, позволяват на фантазията Ви да се развихри. Пространството в градината, може да се оформи като отделите барбекюто с декоративни огради, или ако създадете оригинални пейки, цветарници, ниски подпорни зидове или други акценти. Възползвайте се от многообразието от елементи, за да допълните композиционното оформление на градината, без да нарушавате хармоничното ѝ звучене.

Със системите за стени и огради  Mauntain Block, Madoc, Milldale и Travero можете да създадете  декорации с разнообразни форми и различно предназначение.

Ако търсите автентичен вид Bradstone Mountain Block и Bradstone Madoc ще Ви го осигурят.

Освен оригиналната визия системата Bradstone Mountain Block предлага и надеждно свързване, без строителен разтвор за ниски конструкции. Преливащите цветове са вдъхновени от естествените природни пейзажи. Крайната визия на истински каменен зид  е допълнително подчертана от меланжираните нюанси на сиво и жълто. Визията напомняща множество отделни камъни ще допълни очарованието на вашия дом, градина или тераса.

Декорациите от Bradstone Milldale се съчетават с оформление в рустикален или класически стил, или като контрастен акцентен елемент в проекти с модерна стилистика. Размерите на елементите позволяват да се оптимизира процеса по монтажа. Размерите на блоковете за изграждане и покривните плочи от сериите позволяват оформянето на интересни и разнообразни елементи в ниската градинска архитектура.

Красота, качество и функционалност в едно      

Системите за декоративно оформление на Semmelrock съчетават атрактивен дизайн и предимствата на бетонните изделия – високата устойчивост, лесна поддръжка и дълъг живот.

Повече идеи за дизайна на продуктовите серии  Milldale, Madoc,Travero и Mountain Block може да научите от сайта на компанията и специализираната ни брошура “Bradstone- Креативни решения”. 

Прочетете също: