Ко Салюшънс – иновативни и висококачествени декоративни решения

Co Solutions

Co Solutions има удоволствието да Ви представи новото поколение продукти от групата „decking WPC“, Codeck – продукт, изцяло пазещ природата.

Благодарение на използваната нанотехнология, висококачествени материали и специалната обработка на повърхността правят  Codeck един от най – надеждните и висококачествени продукти с идентичен външен вид с естественото дърво, но с много по-дълъг живот без много усилия и с широко приложение.

Codeck е най – новата напълно екологична система, която е комбинация от 70% естествено дърво и 30% висококачествени полимери и специални съставки. Системата е минала през различни продуктови изпитания преди да придаде уют и емоция на Вашите помещения и градина.

Използвайки иновационната технология при съчетанието на красотата и топлината на естественото дърво и устойчивите полимерни продукти и специални съставки прави продуктът  Codeck по-стабилен от останалите предлагани на пазара продукти от подобен тип, устойчив на UV лъчи, мухъл, плесен и пигменти. При тази система, необходимостта от боядисване, импрегниране или шлайфане е напълно заличена.

Codeck е зелен материал, съставен от възобновяеми продукти, незамърсяващи и нетоксични.

Co Solutions

ПРЕДИМСТВА:

– Лесен монтаж;
– Лесна поддръжка;
– Твърдост на повърхността;
– Дълготрайност и здравина;
– Влагоустойчив;
– Противоплъзгащ;
– Не се деформира при големи температурни разлики;
– Не развива плесен и гъбички, както и вредни за дървесината насекоми;
– Реализиране на дизайнерски решения;
ЕДНА ПРИКАЗКА ЗА ВАШИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ.

Co Solutions

За да направим Вашите идеи реалност можем да произведем Codeck в цвят, който идеално да се впише на Вашият дизайн.

My mosaic – окото на душата

Това е уникален продукт, напълно ориентиран към изискванията на клиента, при който се използва патентован самозагасим нанополимер, за да се придаде дълбочина и геометрия на отпечатаното изображение. Всяко налично дигитално изображение може да бъде използвано, за да се създаде най-изумителния ефект върху стени, мебели и подове. Неговото широко приложение го прави най-атрактивният декоративен продукт на 21 век.

Самозагасващият полимер, създаден въз основа на патентована нанотехнология, е сертифициран за употреба в условия на критична среда и е в пълно съответствие с разпоредбите за безопасност на обществени места.

МАЛКА ДЕБЕЛИНА

Със своите само 2 mm дебелина My Mosaic може да бъде приложен върху всякакви повърхности, особено в случаи на обновяване – върху съществуващи плочки или друго покритие.

МАЛКО ТЕГЛО

При своите само 1,2 кг/м² My Mosaic може да бъде приложен върху всякакви повърхности, по-специално върху гипсокартон, тавани, мебели, асансьори и всякакви други материали характеризиращи се слаба носеща способност.

ГЪВКАВОСТ

My Mosaic е гъвкав и може да се обвива около извити форми.

ВЪНШНА СРЕДА

Патентованият самозагасим нанополимер е издръжлив във външна среда и изключително износоустойчив във времето. My Mosaic може да се прилага във всяка среда: от външната страна на сградите до басейни; от санаториуми до бани и др.

Co Solutions

My Mosaic е резултат от продължителен 40 годишен опит в най-модерното технологично развитие на материалите и изображенията; резултатът е една творческа и уникална мозайка.

Co Solutions

Съществуващите в днешно време нови инструменти доведоха до приложението на нанотехнологиите и по този начин My Mosaic разработи полимери, характеризиращи се с изключителни технически показатели.

Co Solutions

Еволюцията на цифровата обработка на изображенията даде предимство на изключителната свобода в комуникацията. Затова My Mosaic е чист израз на нашето поколение и на това, което можем да кажем чрез технология, комбинирана с изкуство.

Малко въображение и всичко е съвсем различно!

Погледнете визуалното въздействие на всяка форма върху изображението и подберете според вашия вкус.

Co Solutions

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: