pixel

Стилни и модерни с Pastella Grande

semmelrock

Да създадем мечтаната градина е безкраен творчески процес, към който се връщаме всеки сезон вдъхновени с нови идеи как да допълним нейното уникално излъчване. Ако предстои да потърсите подходящо решение и за Вашата градина, а сте почитател на модерните тенденции в екстериорното оформление,  може да се възползвате от предимствата на широкоформатните плочи Pastella Grande.

semmelrock

Ако предпочитате зеленината и желаете тя да има превес  в градината може да подредите плочите Pastella Grande на тревна фуга в елегантна градинска пътека.  Ако мечтаете да създадете “остров” като кътче за отдих, използвайте стилната комбинация от двата цвята на  Pastella Grande – светло сиво и антрацит.  Ако харесвате изчистената картина на едноцветното  решение,  но търсите разнообразие в геометричните форми, може да се възползвате от комбинацията от формати, като съчетаете Pastella Grande 60×40 с плочи Pastella 40×40. Независимо кой вариант ще изберете крайният резултат е стилна и модерна градина.

semmelrock

През месец май може да се възползвате от Pastella Grande с подарък – Щипки за монтаж на широко-форматни плочи. Предложението е част от кампанията “Продукт на месеца”, а повече за нея може да разберете на semmelrock.bg или като посетите мострената ни градина.

Прочетете също: