Стилни и модерни с Rayos

semmelrock

Ако предстои да потърсите подходящо решение за зони подложени на автомобилно натоварване, но сте почитатели на модерните тенденции в екстериорното оформление,  може да се възползвате от предимствата на най-новото попълнение в портфолиото на Semmelrock – Rayos. Естетиката на издължения формат 50×10 е подчертана с ефектна меланжирана повърхност тип “Colorflow”. Преливащите цветове, линеарно разпределени в горния слой на изделията, създават съвременна и вълнуваща визия на малки и големи пространства. Това което превръща елегантния Rayos в перфектно решение за урбанизирани пространства подложени на автомобилно натоварване: като жилищни комплекси, търговски центрове, хотелски комплекси е системата за пълно свързване и интегрирана сигурност срещу разместване – Einstein®. Тази допълнителна екстра гарантира оптимална устойчивост на настилката.

semmelrock

За любителите на цялостното излъчване на ландшафтния проект Rayos може да се комбинира с плочите Asti Colori в същия цвят, като по този начин Semmelrock предлага решения за зони с различна функционалност. Модерното през последните години оформление на външните повърхности като реплика на вътрешните настилки тип “паркет” е лесно постижимо с Rayos.

semmelrock

Добавете нотка на индивидуалност към дизайна с Rayos, като подходите креативно и използвате останалите продукти с Einstein®. Независимо дали сте почитатели на модърн или контемпорари дизайна, или просто търсите нещо различно, с Rayos възможностите са пред Вас.

Прочетете също: