pixel

Инфраструктурата демонстрира еднозначно „Качеството на нашия живот“

Semmelrock

Обект – парк гр. Сливница

Semmelrock Stein+Design се грижи за повишаването на статута и облагородяването на средата на живот чрез многобройните решения осигуряващи най-доброто качество без компромиси по отношение на визия или функционалност.

Световните тенденции в дейността на градските управи е насочена към подобряване на статута и средата на живот, чрез инвестиции в базовата градска инфраструктура. Инфраструктурата има най-голямо влияние върху оценката за качество на живот, както показа поредното изследването ‘’Quality of Life 2012’’, проведено от консултантската агенция ‘’Mercer’’.

градска инфраструктура

Обект – парк гр. Сливница

Ето защо, инфраструктурните проекти запазват водеща роля и у нас. Облагородяването на градската среда и осигуряването на подходящи решения за отлично функционираща и дълготрайна  инфраструктурна мрежа, както и подобряването на „общото излъчване“ на жизненото пространство, е приоритетна задача в работата на Semmelrock Stein+Design и в България през последните 5 години.  Доказателство за разнообразните възможности, които можем да предложим за реализацията на нещо красиво и различно, са и последните реализирани обществени проекти.  Наред с традиционните правоъгълни форми, благодарение на иновативната и динамично развиваща се продуктова гама на Semmelrock, в оформлението на градски паркове и площади вече все по-често се забелязват и впечатляващи акценти (кръгови елементи, вълнообразно оформени пътеки, впечатляващи алеи и др.).

Идеите за градина

Обект – площад село Алдомировци

Вече не е нужно “Новият“ център  (на всяко населено място) да изглежда тривиално познат и скучен. Всеки парк може да бъде освежен с атрактивни цветове и форми, атмосферата на площада лесно може да бъде интригуваща и модерна, защото „Идеите за градина“, които Ви предлага Semmelrock проектират върху обществените пространства автентичният дух и атмосфера на желаното от всеки „интимно“ място за отдих.

Прочетете също: