Arte от Semmelrock – класическа визия и иновативен дизайн за улеснен монтаж

arte

И през този сезон Semmelrock не изоставя почитателите на винтидж визията в оформлението на ландшафтните пространства. Благодарение на специалистите на  „Земелрок щайн унд дизайн“, компанията непрекъснато развива своята продуктовата серия Arte, като я допълва с нови алтернативи на добре познатите ни от близкото минало гранитни павета. Колекцията Arte – сегментен паваж с повърхност “Colorflow” е с богати традиции на българския пазар, а доказателство за това са големият брой референтни проекти, реализирани в цялата страна.

arte

Сегментният паваж Arte е предпочитан от архитекти и инвеститори, заради практичният и същевременно модерен дизайн на изграждащите го елементи, който гарантира улеснен монтаж и висока ефективност на реализация. Разбира се,  новото поколение Arte 8 е оптимизиран вариант, изключително поdходящ за проекти, където настилката не е подложена на активен автомобилен или тежкотоварен трафик. Вградената фиксираща и свързваща система Еinstein® гарантира дълъг експлоатационен живот на настланата повърхност и сигурност срещу разместване. Tова превръща двете дебелини 8 и 10 cm в подходящо решение както за големи обществени и индустриални площи, подложени на автомобилни натоварвания и тежкотоварен трафик, така и за зоните около Вашия дом или офис сграда.

arte

Богатата цветова гама е допълнена с нова “финозърнеста текстурна” повърхност в цветове тъмен и светъл гранит. Тя ще удовлетвори и най-претенциозните изискванията за визия, близка до естествения гранит. Новото предложение е подходящо за комбинации с други продукти с марка Semmelrock – плочи с повърхност UmbrIano®.

arte

В съчетание или използван отделно, сегментен паваж Arte лесно ще придадe естетическа наслада на погледа. Той е подходящо допълнение към проекти с модерен, класически или кънтри стил.

За повече информация – Semmelrock.

Прочетете също: