pixel

Индустриални и декоративни полимерни подови покрития от Оргахим АД

Оргахим АД

orgahim

Оргахим АД е компания, предлагаща решения на своите клиенти в четири основни направления – архитектура, строителство, индустрия и авторепаратура.

Серията продукти за строителството Deko Professional® сформира четири основни системи продукти: „Топлоизолации“, „Хидроизолации“, „Огнезащита на метални конструкции“ и „Подови покрития“.

Поради строгата специфика на категорията „Подови покрития“, производителят обособи серия индустриални и декоративни полимерни подови настилки – Deko Floor®.

orgahim

Системите Deko Floor® намират приложение при изграждане и реновиране на подове в  складови и производствени помещения, в това число и в хранително-вкусовата промишленост, за изграждане на паркинги и гаражи, рампи, лаборатории, хангари, в обществени сгради и други. 

Факт са вече и няколко реализирани проекта, последният от които е RAIS LTD гр. Пазарджик, където бе положена система грунд Deko Floor primer RD и основно епоксидно покритие Deko FloorUniversal с посипка от кварцов пясък.
 
Полимерните подовите системи Deko Floor,съобразно предназначението и експлоатационните показатели, включват:

–    грунд за връзка с основата;
–    изравнителна и попълваща замазка или саниращ състав;
–    цветно, дебелослойно, саморазливно покритие или замазка;
–    цветно, тънкослойно покритие;
–    матова или гланцова прозрачна запечатка или в цвят по RAL картел;

Системите Deko Floor се прилагат в зони с изисквания към пода за лека, средна и висока степен на механична, химична и термична устойчивост, за водоплътност, ниска степен на изтриваемост, лесно и бързо почистване, изискване за противохлъзгащо покритие, декоративност и т.н.

За да се осигури максимална надеждност и качество при използване на покритията, Оргахим предлага и цялостно обслужване на обектите, чрез взаимодействие с оторизирани апликатори, които имат солиден опит в полагането на полимерни подови настилки и множество референтни обекти от различни индустрии.

Оргахим

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли, мазилки, сухи смеси, подови покрития термо- и хидроизолации. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Прочетете също: