Български проект със световна награда

nagrada

По време на 65-тия Световен конгрес на FIABCI в Люксембург, на който сайта imot.bg е медиен партньор, се проведоха годишните международни награди за успешни проекти и архитектура FIABCI Prix dÉxcellence Awards. На тях български проект спечели голямата международна награда Golden Winner в категорията „Ваканционни имоти”. Това е ваканционно селище „Санта Марина” в Созопол, изградено от „Фейр Плей Интернейшънъл”. Проектът е един от победителите в миналогодишния национален кръг на FIABCI Prix dÉxcellence Awards за България и първият български победител в световния му кръг.

В тазгодишния конкурс участваха над 80 проекта от 31 държави. Наградите бяха връчени на официална церемония на 21 май, на която присъстваха 750 водещи международни представители на инвестиционни проекти, инвеститори, обществени фигури от Люксембург, архитекти, финансисти, проектанти.

Тази година в България за втори път ще се състои FIABCI Prix dÉxcellence Awards.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: