Българска Строителна Седмица 2014 паралелно със SofiaLogExpo и Security Expo

stroitelna sedmitza

Демонстрационната зона „Мисия в услуга на Майстора“ по време на Българска Строителна Седмица 2013

Трите специализирани международни изложения ще се проведат едновременно в София през март

От 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София за първи път паралелно ще проведат три значими B2B форума. Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство – Българска Строителна Седмица, специализираното изложение за логистика, складова техника и оборудване – SofiaLogExpo  и XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“ – Security Expo вече  привличат значителен посетителски интерес. Провеждайки се едновременно, събитията ще представят нови идеи и възможности, като по този начин ще увеличат ефекта за деловите участници и изложителите, за потребителите на продукти и услуги в трите сектора.

Компании,  развиващи се в областите, представени от Security Expo и Българска Строителна Седмица, ще бъдат представени на специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“, създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването.

Петото издание на годишната конференция BUILDINGREEN ще се проведе през първия ден на на 14-ата международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица. Основни теми ще бъдат последните тенденции при енергийната ефективност на сградите и санирането на сградния фонд – приоритети, стратегии и политики 2014–2020. Акцент във втория ден на изложбата е форумът „Да събудим строителството“, която ще привлече интереса на всички участници, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш.

Източник: IEC

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: