pixel

Ardex за реновиране на балкони и тераси

Година след година Ardex инвестира в контрол на качеството, както и в нови изследвания и разработки на продукти. Възползвайте се от високата ефективност на нашите иновационни системни продукти.

Представяме Ви система от продукти, с които бързо и лесно да обновите вашите тераси и балкони. А качеството е гарантирано! Защото стойността на работата Ви зависи и от качеството и продължителността на живот на използваните продукти.

Ardex 8+9

Двукомпонентна алтернативна хидроизолация за външно приложение. Защитава основата от влага върху тераси и балкони. Използва се върху циментови замазки и бетонови основи. Алтернативната хидроизолация Ardex 8 + 9 предотвратява проникването на влага и оттук на изцветявания. За последващи полагания на плочки върху Ardex 8 + 9 е нужно да се използват лепилни разтвори от продуктовата гама на Ardex . Удобна за нанасяне с четка и валяк, удобна за шпакловане. Това е хидроизолация без вредни органични разтворители, еластична, покриваща пукнатини.

Ardex 8+9 е подходяща и за ремонти при вътрешно приложение. Тя защитава от влага подове и стени, може да се използва за оформяне на ъглови фуги (вътрешни ъгли), обхващане на отвори за тръби, съединения на вани и подови сифони, изравняване и шпакловане на неравности. Под плочки и плоскости срещу натоварвания, каквито възникват в помещения с душове, бани, участъците с душ над вани и помещения с подови сифони.

Ardex SDB 15  – хидро- и звукоизолираща уплътнителна лента, самозалепваща – уплътнителна лента за еластично и водонепропускливо покриване на работещи фуги, периферни фуги и застрашени от напукване свързвания в комбинация с Двукомпонентната алтернативна хидроизолация Ardex 8+9.

Ardex X7F – еластично тънкослойно лепило

Употребява се за вътрешно и външно приложение, за стена и под, за полагане на плочки от теракота, керамика и фаянс, гранитогрес, мозайка от стъкло и порцелан, бетонови плочи и нечувствителни към влага естествени камъни, с изключение на мрамор. Подходящо за гранитогрес при вътрешно приложение, за полагане на подходящи строителни плоскости, например гипскартон, изолационни плоскости от твърди пенопластии, минерални влакна (изолационни плоскости от твърди пенопласти двустранно каширани), плочки и плоскости върху замазки с подово отопление, полагане на плочки в плувни басейни, залепване на шумоизолационни вати и подложки.

Покрива изискванията на EN 12004 за лепилен разтвор клас С2 ТЕ / S1. Отличава се с лесна обработка, висока якост, дълго отворено време за работа.

Ardex G5 Basic 2-15 – фугираща маса се използва за фугиране на плочки от керамика, теракота и гранитогрес, клинкерни плочи, както и нечувствителни към влага естествен камък и бетонови плочи, за фуги с ширина от 2 до 15 мм. Притежава висока якост, добро прилепване към страните на плочката, лесно фугиране с удължено време за измиване и не прегаря.

Ardex G6 Flex 1-6 – еластична фугираща маса служи за фугиране на керамични и стъклени плочки, нечувствителни към влага бетонови плочи и естествен камък, мозайка от стъкло, порцелан и керамика. За фуги с ширина от 1 до 6 мм. Еластична, отблъскваща вода и замърсявания, с превантивна защита от плесени. Придава фина и гладка повърхност на фугите. Висока якост. Нанася се лесно и дълго време позволява измиване.

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: