pixel

Иновативно покритие впечатлява със здравина и декоративни ефекти

MicroCem

MicroCem е водоустойчив и подходящ за хоризонтални и вертикални повърхности в интериора и екстериора.

Искате зашеметяваща и луксозна баня или впечатляващ гръб на кухненския плот, но не ви се къртят старите плочки? Най-новият продукт на Теразид – Micro Cem  може да бъде вашето спасение. Само за 3-4 дни, директно върху старите покрития, в мечтаните от Вас цветове и форми и на достъпна цена, този материал напълно ще преобрази всяко помещение. С различните техники постигате различни ефекти – огледален блясък, мрамор, камък, рустик, индустриален стил.

MicroCem

Освен своята неповторима визия, Micro Cem има и други скрити предимства. Повърхностите, покрити с микроцимент са без прекъсвания, без фуги и лайстни и не задържат мръсотия, което ги прави изключително лесни за поддръжка и почистване. Той е и добър топлинен проводник с мек и приятен допир, и поради тази причина често се използва при подово отопление или в бани и душ кабини. Продуктът на базата на микроцимент и специални смоли е напълно водоустойчив и изключително здрав, което го прави изключително подходящ както за екстериор, така и за реализирането на смели интериорни проекти.

MicroCem

Друго уникално свойство на продукта е неговата способност да прилепва върху всеки вид стабилна и добре изсъхнала повърхност. Всички тези качества превръщат Micro Cem в едно от най-добрите решения както за интериор, така и за открити пространства. Той е изключително подходящ за бани, кухни, басейни и мокри помещения, тъй като е 100% устойчив на течаща вода и висока влажност.

Макар да се препоръчва полагането му да се извършва от специалисти, продуктът е много подходящ и приятен за работа и за всеки начинаещ ентусиаст, който иска сам да реализира своите идеи. Micro Cem се предлага в цветове, нюанси на сивото, и създава впечатляваща индустриална визия и стил в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Значително предимство е гъвкавостта на материала, която Ви позволява неизброими възможности за експериментиране и постигане на най-разнообразни релефи.

Поради високата си износоустойчивост той е подходящ за всяко помещение в дома (под и стени), както и за външни пространства, изложени на атмосферни влияния. Дори и да бъде наранен вследствие на изпускане на тежки предмети или надраскване от дългогодишно натоварване, има лесно и бързо решение за неговото възстановяване – подобно на дървения материал – чрез леко шлайфане и прилагане на нов слой върху износените участъци.

Качеството му да прилепва перфектно върху всеки вид повърхност прави неговите приложения практически неизброими. Нанася се върху мазилка, гипсокартон, бетон, МДФ и дори обикновени керамични плочки и гранитогрес с минимална дебелина от 2-3 мм. Водоустойчив и водонепрoмокаем, той е изключително подходящ за градини, външни барбекюта и мебели.

MicroCem

Развихрете въображението си и създайте впечатляващ стил на всяко помещение с ефектите на Micro Cem.

За повече информация – Теразид.

Теразид

Теразид e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Теразид съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество. Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2000 и сертификат по БДС за цялостна фасадна интегрирана система за топлоизолация.

Прочетете също: