pixel

Започва „Органик“ турнето, с което „Оргахим“ представя цвета на 2019-та година

Orgachim

От Русе този петък започва „Органик“ турнето, с което „Оргахим“ представя цвета на 2019-та година и как той откроява модерния интериор и декорация. Всеки русенец ще може да го види от 5-ти до 7-ми юли в шатрата на пл. „Свобода“ (срещу Часовника), където ще спре караваната на „Оргахим“. Там ще Ви посрещат с освежаваща напитка в специално създаден „Органик“ кът. Специални VR очила ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят, а ако решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го направите с отстъпка – с промо талон за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим“. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година“. Лесно е – снимайте се пред специалната „Органик“ стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

Всеки, който е решил да боядиса дори една стена в дома си знае колко е трудно да подбере точния цвят и точния нюанс. Хората, които мислят и работят в цветове, също са в най-различни сфери, но винаги се водят от една обща тенденция, модерна линия или актуален бранд, за да предложат най-доброто за човека, за пространството, формата, повода, конкретния момент. В началото на годината „Оргахим“ определи цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. В избора му участваха водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство, които се спряха на „Органик“ нюанс на зеленото. „Решихме, че не е нужно човек да е роден с талант на артист, художник или интериорен дизайнер, за да си представи дома си в модерния за годината цвят. Затова цветът „тръгва“ на турне, за да покаже красотата на Органик зеленото и многобройните му приложения в интериора, архитектурата и бита“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на „Оргахим“.

След премиерата в Русе, „Органик“ турнето ще продължи към София на 12, 13 и 14 юли и Бургас – от 19-ти до 21-ви юли.

Оргахим

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли, мазилки, сухи смеси, подови покрития термо- и хидроизолации. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Прочетете също: