pixel

Avalon Flex® – гарантирано отличен резултат с флекс технологията за лепене на плочки

avalon

Определението „флекс“ се е превърнало в популярен синоним за високи технически показатели на лепилата за плочки, както по време на изпълнение на cтроителнитe работи, така и след като cтроителнитe обекти бъдат въведени в експлоатация.

Лепилата, произведени по тази технология, са с много специфичен състав от основни суровини и химически добавки, което ги характеризира с няколко важни предимства за разлика от конвенционалните лепила. Флексовото лепило, на първо място има свойството да поема различни деформации без да се компрометира от напукване или загуба на сцепление, може да бъде използвано за по-тежки и широкоформатни облицовъчни материали, подходящо е за приложение при голямо разнообразие от видове плочки и почти няма ограничение за местата и условията на употреба.

Avalon® е компания, ориентирана към производството и предлагането на продукти от висок клас. За постигането на тази цел, фирмата обедини усилия с водещи специалисти в разработката на високотехнологични cтроителни решения, работещи в обособения център за развойна дейност в Строителната лаборатория Avalon®, позиционирана в град Сасуоло, област Модена, Италия.

avalon

Avalon Flex® е продукт от серия флексови лепила, който представлява най-оптималното предложение на фирмата за лепене на плочки, и представлява съчетание от превъзходни качества, изгодна инвестиция и висока сигурност. Avalon Flex® се използва за лепене на керамични плочки, фаянс, теракота, гранитогрес и естествен камък, върху деформируеми основи (подово отопление, тераси, нови сгради, гипсокартон и др.), върху стари здрави облицовки от плочки (лепене по метода плочка върху плочка) или боядисани основи. Лепилото е подходящо за приложение в закрити помещения и на открити зони. Високата якост, отличната еластичност, перфектното сцепление, удълженото отворено време, редуцираното свличане на плочките и лекотата на работа, са само част от предимствата на продукта. Avalon Flex®, може да се прилага за лепене на голямоформатни плочки с размер до 60х60 см и е устойчиво на тежки експлоатационни натоварвания.

Отличителна черта на всички продукти произведени от Българският производител Avalon®, в това число и на флексовото лепило Avalon Flex®, са по-високите технически спецификации в сравнение с нормите, изискуеми по стандарт. Този подход гарантира пълно удовлетворяване на строгите норми при различни особености на строителните площадки и метеорологичните капризи.

avalon

Avalon Flex® е флексово лепило за плочки, преминало успешно изпитанията на лабораторни тестове и реални строителни ситуации, а най-ценната награда за труда на специалистите на фирмата са множеството доволни клиенти. Продуктът предоставя високо качество на разумна цена, гъвкавост във всички тълкувания на термина, сигурност за постигане на перфектни трайни резултати и оптимално разпределение на ресурсите.

Avalon Flex® – правилният избор на лепило за плочки с гарантиран потенциал за успешно свършена работа от професионалисти, занаятчии и домашни майстори.

Avalon Flex® Лепи много яко! НЯМА МЪРДАНЕ!

За повече информация относно продуктите на Avalon® или контакт с дистрибуторите и специалистите на компанията, посетете нашия интернет сайт www.avalon.bg.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: