pixel

Жилищна сграда в София спечели първо място в конкурса „Фасада на сезона -ЗИМА” на Баумит

Източник: Баумит

Победителката се класира за големия финал на 10-ти март, заедно със своите две подгласнички

Оспорвана надпревара за красота демонстрираха в последните часове на 27-ми срещу 28-ми февруари сградите участнички в заключителния, зимен сезон на конкурса  „Фасада на годината 2012“! 9692 гласуваха!

Според регламент, точно в 12:00 ч. на 28-ми, на онлайн „подиума“ публиката короняса своя фаворит – красива и модерна нова жилищна сграда, Familyhouse, в гр. София. Победителката събра 3668 гласа от поддръжниците си и от трето място, във временното класиране от последните дни, зае първо! Сградата е с проектант JT Architects – арх. Янита Тарабанова, инвеститор, изпълнител и заявител в конкурса е Бауформ ООД. Фасадата е изолирана с  Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

На второ място с 3258 гласа на публиката се класира чудна еднофамилна жилищна сграда в Троян. Забележете краските, в които е решена! Инвеститор и заявител в конкурса е г-н Тодор Тодоров, избрал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка.

Трето място достойно зае еднофамилна жилищна сграда от Тетевен с 2173 гласа на публиката. Слънчевата къща с асма под прозорците е с инвеститор и заявител в конкурса, който се е доверил на   безспорните качества на Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито на победителите в сезон ЗИМА! И трите фасади се класират за големия финал – „Фасада на годината 2012“, където ще се съревновават с останалите 9 сгради, спечелили в отминалите сезони пролет, лято и есен 2012.

Не забравяйте – един от гласувалите в този етап ще спечели награда в томбола, за това – проверявайте често мейла си! Не спирайте да подкрепяте фаворитите си – от 1-ви до 10 март 2013 ще се проведе гласуването за големия финал! Следете и гласувайте тук:

Баумит благодари на всички участвали в сезон ЗИМА и на публиката, която ги подкрепяше!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: