pixel

Започна ремонт на подлезите по бул. „Княз Борис I“

Започна ремонт на подлезите по бул. „Княз Борис I“. Обновени ще бъдат 9 подлеза и един надлез в отсечката от Икономическия университет до спирка „Почивка“, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

Съоръженията бяха предварително подготвени за ремонта с поставяне на хидроизолация в горната част, още преди асфалтирането и рехабилитацията на централния булевард.
Предстои подмяна на ел.инсталацията, поставяне на нови осветителни тела, ремонт на таваните и боядисване. Изцяло обновени ще бъдат и входовете, ще се извърши ремонт на счупените стъпала, както и на рампите за детските колички.

Подлезите ще бъдат снабдени и с платформи, който ще осигурят достъпност на хората в неравностойно положение.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: