pixel

Юбилейният модел Caddy Edition 30 вече се предлага и в България

Caddy

Източник: Порше БГ

През 2012 година популярният компактен градски ван от Volkswagen – Caddy – чества 30 години от създаването си. По този повод Volkswagen пусна в производство специална серия – Caddy Edition 30. От 2013 година юбилейният модел се предлага и на българския пазар и може да бъде видян и тестван от всеки желаещ в дилърската мрежа на марката в България.

Vw

Юбилейният модел рязко се разграничава от типичната представа за работната „баничарка„ и привлича погледи с елегантна спортна линия. С него вече може да се движите спокойно и в най-лявата лента на магистралата – по-бърз представител на моделната линия не е бил произвеждан досега. И това го  прави перфектния автомобил за всеки, който иска да пътува със стил и не се притеснява да бъде център на внимание. А в крайна сметка – представителният автомобил е лицето на вашата компания и най-добрата визитна картичка на бизнеса ви.

покрив

Впечатляващ дизайн: Лакиран в черно покрив и двуцветни 17” лети джанти

Базираният на линия на оборудване Trendline Caddy Edition 30 се отличава с гланцово полираните и частично лакирани в черно 17-цолови колела от лека сплав „Budapest“ и лакирани в черно покрив и надлъжни рейки на покрива, които поставят интересни акценти във външността на автомобила.

Интериорът

Интериорът

Хит в интериора на Caddy Edition 30 са седалките, серийно тапицирани в кожа Alcantara в цвят Classic Grey. Серийно е и частичното кожено оборудване със сиви шевове, което обхваща волана, ръкохватката на скоростния лост, както и дръжката на ръчната спирачка. Автоматичен климатик Climatronic, радиосистема „RCD 210“ и силно потъмнените задни и странични стъкла също попадат в обхвата на богатото серийно оборудване и се грижат за комфорт и уют на борда.

дизайн

Двигателната гама

Caddy Edition 30 се отличава не само с незабравим дизайн. Не по-малко впечатляващи са и неговите двигатели: Гамата обхваща 4 дизелови агрегата с мощност от 102 к.с. до 170 к.с., както и бензинов двигател със 105 к.с. С топ-версията за дизелов двигател  – екстремно мощният 2,0-л-TDI двигател със 125 кВт мощност и скоростна кутия с двоен съединител (DSG) – Caddy Edition 30 ускорява до 196 км/ч.

Най-добрият Caddy на всички времена

Caddy Edition 30 се предлага като 5- и 7-местен, с къса (2681 мм) или с дълга (3006 мм) колесна база, със задвижване на 4-те колела 4MOTION, също и с 6- или 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG. Наред с пътническата версия, юбилейният модел се предлага и в товарно (Kasten), съответно товаропътническо изпълнение (Kombi). Цените за България стартират от 34 675 лева (с включен ДДС) за Caddy Edition 30 в товарна модификация Kasten. Пътническата версия на Caddy Edition 30 стартира от 38 825 лева. Топ моделът (Caddy Edition 30 2,0-л-TDI 125 кВт с 6-степенна скоростна кутия с двоен съединител DSG, 7-местен) е на разположение за ценители срещу 54 100 лева по актуална ценова листа. В момента, всеки желаещ да се сдобие с уникалния юбилеен модел, може да се възползва от специално ценово предимство в размер на 10% за актуални складови наличности.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: