pixel

Виличен повдигач за тежки товари с пълна видимост на 360°

Combilift

Производителят на кари Combilift наскоро представи два нови модела: електрическият страничен товарач Combi-FSE и транспортьорът за сменяеми каросерии Combi-SBT. По време на разработката Combilift поставя специален акцент върху решаването на проблемите на клиентите.

Електрическият страничен товарач Combi-FSE е проектиран от производителя Combilift специално за манипулации в тесни коридори. Решението за избор на много тесен дизайн е подсказано от клиентите, така че Combi-FSE да може лесно да преминава през тесни пространства.                                                                                                                                                                                                                                              

Новият страничен товарач се предлага в тегловите класове 5 и 6 тона, защото това са най-търсените видове на пазара. Combi-SBT може да превозва товари до 50 тона. Въпреки тесния дизайн, Combilift не прави компромис с производителността и също така осигурява отлична видимост на 360 градуса.

Combilift

Шофьорът може да вижда свободно назад. Дори ако на страничния товарач има товар, водачът има оптимална видимост назад при движение на заден ход. Това не е единствената причина, поради която батерията на електрическия страничен товарач е разположена много ниско в задната част на устройството. Това също така осигурява на Combi-FSE добър център на тежестта. Батерията е поставена по такъв начин, че да може лесно да се извади за смяна, ако страничният товарач работи няколко смени подред. Но също така точката за зареждане е разположена по такъв начин, че Combi-FSE може просто да се придвижи до зарядното устройство.

Снимки: Combilift

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: