pixel

Започна записването на студенти във ВТУ

stroiteli

Започна записването на студенти за новия випуск на магистърските специалности по „Строителство на газо- и нефтопроводи“, Геотехника и инженерна геологиа, „Транспортно строителство“, както и за редовни студенти – бакалаври по „Транспортно строителство“.

Подаването на документи за записване ще се извършва в Ректората на ВТУ „Тодор Каблешков“. Необходимите документи за кандидатстване са диплома за завършена бакалавърска или магистърска степен, дипломата за завършено средно образование и лична карта. Пълна информация за приема и необходимите документи за записване може да бъде намерена на интернет страницата на ВТУ „Тодор Каблешков“, както и на тел. 02/ 9709 286 или 02/ 9709 362 – Учебен отдел.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: