pixel

Акумулаторен ъглошлайф с нови функции за безопасност

Hilti

Hilti предлага новия акумулаторен ъглошлайф AG 6D-22 за 125- и 150-милиметрови дискове на 22-волтовата акумулаторна платформа Nuron. Според производителя безчетковия двигател и двойната скорост на рязане водят до повишена производителност и висока степен на гъвкавост.

Благодарение на новата и патентована функция за безопасност SensTech и по-нататъшното развитие на функцията ATC (Active Torque Control) в триизмерен 3D ATC, акумулаторният ъглошлайф се доказва не само по отношение на производителността и гъвкавостта, но и по отношение на безопасността и ергономичността.

Без досаден кабел новият акумулаторен ъглошлайф AG 6D-22 реже и шлифова стомана и метал, както и минерални основи като бетон.

Рязане на тръби, ламарина и профили

Компактният, но мощен акумулаторен ъглошлайф е подходящ за особено взискателни операции по рязане, довършителни работи и шлайфане с диаметър до 150 мм. Според Hilti той е правилният избор, когато става въпрос за рязане на арматурни заготовки, пръти с резба или коригиращо шлайфане на минерални основи в строителството. При металообработването, довършителните работи или ОВК инсталациите ъгловият шлайф се оказва полезен при рязане на тръби, ламарина и профили или при шлайфане, премахване на ръбове и довършване на метални повърхности.

Акумулаторният ъглошлайф Nuron AG 6D-22 е основно преработен, така че 22-волтовата акумулаторна батерия Nuron и високопроизводителният безчетков двигател да бъдат съчетани.

Hilti

Безчетковата технология на двигателя, здравата конструкция на компактния акумулаторен ъглошлайф и подобрената батерия Nuron осигуряват също така дълъг експлоатационен живот.

Патентована технология SensTech

Тънката дръжка на акумулаторния ъглошлайф Nuron AG 6D-22 е снабдена с новата и патентована технология SensTech, която разпознава дали ръката държи здраво дръжката, докато използвате инструмента.

Компанията е представена на българския пазар от Hilti България.

Снимки: Hilti

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: