pixel

Вебер Профи Депа с презентации и демонстрации в цялата страна

Weber profi depot1

 В началото на месец август Вебер Профи Депа Центровете станаха домакин на презентации и демонстрации на тема „Специфични техники и методи при полагане на хидроизолационни системи в основи, тераси и покриви“. Специален гост- лектор беше международният технически консултант на компанията г-н Йенс Класен.

Weber profi depot2

 С над 18-годишен опит в бранша и редица успешни проекти зад гърба си на няколко континента, г-н Класен сподели и пред българските изпълнители основни и полезни техники при работа със специфични хидроизолационни продукти.

Weber profi depot3

 Представени бяха системите за хидроизолация на основи с битумни обмазни продукти и циментови хидроизолации за мокри помещения, открити тераси и балкони. Майсторите, присъствали на демонстрациите имаха възможност сами да изпробват продуктите, както и да получат консултация на място от гостуващия лектор.

Weber profi depot4

 Профи Депо е първата по рода си мрежа от Депа, предназначена изцяло за професионалистите в строителния бранш. Създадени преди малко повече от година те съвместяват едновременно място, на което професионалстите от бранша да споделят своите нужди и опит, а от друга да предлагат – високо качество на обслужването, цялостни системни решения, професионална консултация, обучения и демонстрации. 

 www.weber.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: