pixel

Външни подови настилки Twinson®

 Twinson ® Terrace

Twinson ® Terrace предлага подходящо покритие за откритите използваеми пространства от градински пътеки, вътрешни дворове и тераси до басейни, фонтани, джакузита. Лесни за поддръжка,устойчиви на вода, без загниване и без трески,приятно на допир и удоволствие за гледане. Тези профилирани дъски имат двустранно покритие, което ви позволява да избиратe по-стилен или по-изискан вид. Монтирането е много лесно.

Twinson ® Terrace носи печата на одобрение на Qualitätsgemeinschaft ЕГ Holzwerkstoffe (комисия за контрол на качеството на продуктите, направени от дърво) за материали, направени от дърво и полимери. Редовно следен и изпитван продукт от външен инспекторат е гаранция на потребителя за по-траен и качествен технически продукт.

Twinson ® Terrace дъски имат ефект на дървено полирано покритие от двете си страни, с канали против хлъзгане за безопасност и комфорт. Профилът е двустенен със вътрешни ребра, с дебелина от 28 мм и полезна ширина от 140 мм.

Те се свързват с невидима система специфични скоби. За завършване системата е допълнена с дъска за перваз борда на който е 78 мм и дебелина 10 мм.

sbki

Twinson ® О -Terrace +
Twinson ® О -Terrace + е новото решение за покриване на открит под за всякакви нужди. Водоустойчив и здрав, лесна поддръжка привлекателна външност. Естествен вид и богата цветова гама на профилирани дъски в идеално съчетание с естествена си среда. Повърхността е полу-вълни: на бразда между дъските, плитка линия за акцент.

Twinson ® О -Terrace + е много лесен за инсталиране: нова клип-система с ограничено използване на винтове. Разстоянието между опорните греди е 60 см вместо стандартните 50 см, материала за монтаж е сведен до минимум. Twinson ® О -Terrace + дървено полирано покритие, с канали против хлъзгане за безопасност и комфорт.

Профилът е двустенен, с дебелина от 32 мм и ширина 161 мм полезен. Те са свързани с невидима отгоре система, специфичен клип хванат за опорните греди. Новата система позволява монтирани профилирани дъски да бъдат индивидуално демонтирани и подменени.

Тwinson® профили са на разположение в 8 различни природни цветове, вариращи от сладък бадем бежово до черно. Богатството на цветове за различни приложения за стилно и издръжливо външно покритие на Вашия дом.

Водоустойчив

Гаранционен сертификат на продуктите Twinson® гарантира на
купувача, че:
:

– за срок от двадесет и пет (25) години след датата на първоначално закупуване, продуктите Twinson® няма да се цепят, разцепват или да покажат структурни дефекти като единствен и пряк резултат от въздействието на термити, насекоми или микроскопични гъби, причиняващи меко гниене;

– за срок от десет (10) години след датата на първоначално закупуване на продуктите Twinson® няма да се чупят, при условие обаче че настоящата  гаранция изрично изключва събития, при които счупването става или би могло да е станало в резултат от въздействието на удар;

– за срок от десет (10) години след датата на първоначално закупуване, случайните петна върху продуктите Twinson®, получени от замърсяване с хлорирана вода, дезинфекционни разтвори или сол за пътища, посочено в инструкцията за поддръжка на продуктите Twinson®, ще изчезнат след излагане в достатъчна степен на материала на открито.

СБКИ

СБКИ е един от първите производители на PVC дограма в България. ПРОЗОРЦИТЕ И ВРАТИТЕ на СБКИ - Пловдив са изработени от многокамерни PVC профили на фирма deceuninck с двойно уплътнение на крилата. СБКИ е официален представител на deceuninck за България, удостоена със сертификат за качество по ISO 9001:2000 за дизайн, производство и дистрибуция на пластмасови профили. - PVC дограма с профили от Белгия - Стоманобетонни конструкции - Тръби за канализация и водостоци - Вибрирани стълбове - Тротоарни покривни плочи - Бетонни бордюри - Бетонови и варови разтвори - Армировъчни заготовки

Прочетете също: