pixel

Церемония по връчване на златни медали от 76-я международен технически панаир

tehnicheski panair

Тържественото връчване на златните медали с диплом от 76-я международен технически панаир ще се състои на 21 септември 2022 г., сряда, в Международен панаир Пловдив. Церемонията ще започне от 18:00 часа в зала „Пловдив“ на Конгресния център.

Международният конкурс за иновативни продукти с високо качество е утвърдена традиция, която се запазва и на 76-ото издание на есенното изложение. Тази година 24 нови изделия, отговарящи на стандартите на Европейския съюз, се състезават за 15 златни медала.

tehnicheski panair

Високоекспертно жури, съставено от специалисти в Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, ще определи носителите на най-високото пазарно отличие в българската индустрия. Конкурсът се провежда в категориите: “Машиностроене, роботизирани системи”, “Електроника и електротехника, информационни и дигитални технологии, телекомуникации, офис техника”, “Транспорт и автосервизно оборудване”, “Енергетика и екология, технология и управление на водите, химическа промишленост”, “Строителство”, „Други“.

Заповядайте!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: