pixel

Нова концепция за свободни рамкови конструкции от стомана

Modular

Клиентите на Modular получават всичко от един източник – от планирането и визуализацията до техническите и статичните изчисления, производството и монтажа на покритите с текстил халета.

Свободните стоманени рамкови конструкции от 12 до 80 м без подпори и височини от 4 до 15 м са част от програмата за изграждане на индустриалните и търговски халета на Modular. Сега компанията представя нова серия продукти – точно навреме за изложението Bauma, които допълват стандартната колекция X-Series.

Под работното заглавие Temporary Living екипът разработи ново продуктово приложение с фокус върху мобилните подслони.

Modular

Целта е да се създаде автономна сграда, отговаряща на съответните хуманитарни изисквания, без да се налага да покрива високи критерии и изисквания по отношение на основи, оборудване и време за изграждане. Решението се състои в това да се осигурят условия за тези събития, които да отговарят на основните човешки нужди по бърз, навременен и лесен начин.

Temporary Living предлага цялостна концепция, която е достъпна, отговаря на всички изисквания и може да се реализира върху различни основи.

Снимки: Modular

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: