pixel

Топлофикация – София започва разговори с топлинните счетоводители

топлофикация

Източник: publics.bg

Топлофикация – София започва разговори с топлинните счетоводители за промяна на условията на договорите им. Според първоначалната информация не е изключено те да получат още задължения, без обаче това да се отрази на сметките на абонатите, съобщи БНТ.
Столичното дружество ще поиска фирмите посредници да информират предварително абонатите, ако прогнозните сметки надхвърлят с 50 % миналогодишното потребление. Нов софтуер пък ще засича ако има разминаване в данните и на какво се дължи това, още преди месечната фактура да бъде изпратена на клиента.
Абонатите ще могат да се откажат от фирмата за дялово разпределение по всяко време без да сменят уредите си, но след решение на общо събрание на блока. Затова от дружеството тази седмица ще внесат предложение в Столичния общински съвет.
За да се намалят грешките се обмисля потребителите да бъдат отчитани всеки месец от техен представител, който ще изпраща данните до дружеството.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: