Термофлекс® СИЛИКОНОВА ФАСАДНА БОЯ

selikonova-fasadna-boia

Термофлекс® СИЛИКОНОВА ФАСАДНА БОЯ е готова за нанасяне, цветна декоративна и защитна боя, изградена на база силиконови смоли. Намира широко приложение при всички видове минерални основи, бои и мазилки от изкуствени смоли и полимери. Препоръчва се като защитно покритие при кос дъжд в областта на цокъла.

Покритието, което Термофлекс® СИЛИКОНОВА ФАСАДНА БОЯ осигурява, се характеризира с висока устойчивост на атмосферни влияния, UV лъчи, температурни промени, промишлени газове и други.

Продуктът притежава много добри водоотблъскващи свойства и е изключително устойчив на биологични зарази, мухъл, плесен, гъби и др., което го прави подходящ за полагане върху фасади с различно разположение. Термофлекс® СИЛИКОНОВА ФАСАДНА БОЯ е устойчива на стареене и замърсяване като същевременно създава лесно за поддържане, дълготрайно покритие.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: