pixel

ТЕРАКОНТАКТ® контактен и свързващ грунд

teracontact marisan

Различните, непопиващи критични основи изискват специфичен, ефикасен продукт, особено когато са много гладки, плътни или полирани. ТЕРАКОНТАКТ® КОНТАКТЕН И СВЪРЗВАЩ ГРУНД е специално разработен, за да отговори на тези изисквания и да оформи равномерен, свързващ слой със съдържание на фини песъчинки, които осигуряват оптимална адхезия на следващи лепилни материали или други покрития.

Грундът е препоръчван за третиране на повърхности от стари керамични облицовки, когато новата облицовка ще се изпълнява по метода плочка върху плочка. ТЕРАКОНТАКТ® КОНТАКТЕН И СВЪРЗВАЩ ГРУНД е подходящ и за нанасяне на контактен слой при полагане на стар върху нов бетон. Съвместим е с мозайки, плочки с глазирана повърхност, стоманени, стъклени и фибростъклени основи, полиран високоплътен бетон, бояджийски покрития, масивни дървени и ПДЧ плоскости, облицовки от камък с естествен и синтетичен произход и др.

ТЕРАКОНТАКТ® КОНТАКТЕН И СВЪРЗВАЩ ГРУНД не съдържа разтворители и няма мирис. Продуктът изсъхва бързо като същевременно е устойчив на вътрешни и външни влияния, на мокро миене и триене.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: