pixel

Терафлекс® Vision Premium – професионален високопокривен латекс

марисан

Източник: Марисан

Предлаганата от Марисан вододисперсионна боя Терафлекс® Vision Premium е подходящото решение за боядисване на интериора на обществени сгради, офиси, хотели и търговски центрове, за които е характерен натовареният трафик на хора, както и постоянно обитаваните помещения, коридорите и общите части в жилищни сгради, които поставят на изпитание дълготрайността на покритието и поддържането на чисти повърхности по стените.  Притежава характеристики като: висока покривност (клас 2, съгласно БДС EN 13300), както и изключителна износоустойчивост и устойчивост на мокро триене и миене (клас 2, съгласно ISO 11998). Този продукт е високо модифицирана полимерна боя, която е устойчива на стареене и пожълтяване. Характеризира се и с изключително лесна поддръжка и почистване. Терафлекс® Vision Premium осигурява възможност на стените да „дишат“. Този продукт не капе, не пръска и не се стича, има добре изразена, изключително фина и равномерна структура с копринено усещане на цвета.

Терафлекс® Vision Premium може да се прилага върху основи, като бетон, гипсови и варо-циментови мазилки и шпакловки, гипсокартон, гипсфазер, PVC, и много други. Може да се положи върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои. Продуктът е екологично безопасен, без вредни емисии, разтворители и омекотители.

По желание на клиента, може да се тонира на системата Energy in colors в гама съставена от повече от 1960 цвята.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: