pixel

Терафлекс® Vision ЛАЗУРЕН ЛАК ЗА ДЪРВО

TERAFLEX VISION

Терафлекс® VISION® ЛАЗУРЕН ЛАК ЗА ДЪРВО е продукт на водна основа, предназначен за импрегнационна защита. Също така, продуктът осигурява еластичен филм като ново покритие или реновиране на дървени повърхности, градински мебели, перила, постройки от дърво, навеси, огради и други подобни. Лаковото покритие не се напуква и не се олющва при значителни промени в температурата. Терафлекс® VISION® ЛАЗУРЕН ЛАК ЗА ДЪРВО се характеризира с голяма устойчивост на вода, влажност и атмосферни влияния.

Терафлекс® VISION® ЛАЗУРЕН ЛАК ЗА ДЪРВО се предлага в широка цветова гама. Възможно е и да се избере комбинация от цветове като безцветен, бор, дъб, ебонит, зелен, кестен, махагон, орех, палисандър.

Лакът е подходящ, както за ново боядисване и възстановяване на повърхности, така и за импрегнация и горно покритие.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: