pixel

Терафлекс® UNIVERSAL

teraflex universal

Когато в даден проект търсим икономическа ефективност и допускаме използването на универсален уплътнител, на помощ идва Терафлекс® UNIVERSAL – еднокомпонетен, бързовтвърдяващ силикон с универсално приложение и високо качество. Веднъж щом се втвърди, благодарение на атмосферната влага, той оформя  маса с висока еластичност, плътност, трайност и адхезия към разнообразие от гладки основи.

Продуктът позволява универсално приложение върху различни повърхности като стъклени, глазирани керамични, алуминиеви полиакрилни и други. Терафлекс® UNIVERSAL се препоръчва за дълготрайно уплътняване на слабо натоварени интериорни и екстериорни фуги. Характеризира се с много добра устойчивост на UV лъчение и различни атмосферни влияния. Осигурява много добра защита срещу плесени и алги. Характеризира се с дълготрайна еластичност, втвърдяване без свиване и идеално гладък повърхностен филм.

Терафлекс® UNIVERSAL е силно устойчив на замърсявания, процеси на стареене и на влиянието на почистващи препарати. Продуктът се предлага в бял и прозрачен цвят.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: