Терафлекс® циментова шпакловка

teraflex

Терафлекс® ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА е предназначена за тънкослойно еластично шпакловане и изглаждане на различни вароциментови и бетонови повърхности и основи от газобетон, гипсокартон и гипсофазер, всички видове хастарни мазилки, тухлени зидарии и др. Особено подходяща е и като изравнителен слой върху грапави и неравни вароциментови, саниращи и топлоизолационни  мазилки, преди нанaсяне на структурни мазилки и бои.

Високата модификация на шпакловката  позволява нейното нанасяне на тънък слой (от 2 до 5 мм). Покритието, което се постига с Терафлекс® ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА притежава голяма еластичност и се явява силно устойчиво на напукване. Качествата на продукта позволяват неговото интериорно и екстериорно приложение.

Терафлекс® ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА позволява качественото запълване на различни канали и неравности като едновременно с това осигурява и твърда, здрава структура на повърхността. Продуктът се характеризира със силна паропропускливост.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: