pixel

Терафлекс® SUPER FLEX

super-flex

Терафлекс® SUPER FLEX представлява еластично лепило за полагане на гранитогрес и други широкоформатни подови плочи (до 80х80 см), намиращи се в различни, силно натоварени помещения. Продуктът осигурява много добро покритие на контактните повърхности, с което се гарантира перфектното им залепване. Продуктът е приложим при лепене върху места с подово отопление и такива, разположени над хидроизолирани повърхности.

Терафлекс® SUPER FLEX се характеризира със завидна хидро и мразоустойчивост, което го прави подходящо за полагане на керамични покрития върху различни циментови основи, както на открито, така и на закрито. В комбинация с хидроизолационните материали на Марисан, продуктът става идеален за лепене на керамични облицовки в постоянно влажни помещения.

Повишената якост на Терафлекс® SUPER FLEX го прави качествено решение при полагане на широкоформатни подови плочи в постоянно натоварени помещения.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: