pixel

Терафлекс® строително лепило

марисан

 Терафлекс® СТРОИТЕЛНО ЛЕПИЛО се препоръчва като ремонтен разтвор за редица минерални основи (варо-циментови, бетонови, газобетонови, зидария, хастарни мазилки и т.н.). Продуктът служи за запълване и изравняване на неравности, пукнатини и малки, липсващи частици на шпакловки и замазки. Това приложение може да бъде върху подове, стени и тавани на малки участъци, както интериорно, така и есктериорно. Продуктът е особено подходящ и за тънкослойно зидане на червени керамични тухли.

Терафлекс® СТРОИТЕЛНО ЛЕПИЛО отговаря на изискванията по стандарт БДС EN 12004 за циментово лепило от клас С1. Продуктът е подходящ за полагане на порьозни керамични, фаянсови и теракотни плочки във вътрешни затворени помещения (кухни, коридори, тоалетни и др.). Осигурява здраво залепване към ненатоварени бетонови, газобетонови, циментови, хоросанови и други минерални основи.

Източник : marisanbg

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: