pixel

Терафлекс® SILVER SELECTION за широки фуги

teraflex-silver-selection

Терафлекс® SILVER SELECTION (за широки фуги) представлява еластична хидрофобна фугираща смес, предназначена за цветно запълване на фуги с ширина между 4 и 16 мм. Подходяща е за употреба при зидарии от тухли, газобетон (Ytong), стъклени блокчета, цокли, огради и  др.

Терафлекс® SILVER SELECTION (за широки фуги) намира приложение, както в интериора, така и в екстериора при подови и стенни облицовки от керамични, стъклени и каменни плочки, теракота, гранитогрес, бетонни плочи и др. Продуктът се явява изключително подходящ за фугиране на облицовки, положени върху основи, подложени на по-големи деформации като например подови и стенни отоплителни системи, гипскартон, дървени плоскости и др. Това свойство прави Терафлекс® SILVER SELECTION (за широки фуги) приложим при обществени и търговски помещения и зали, офиси, ресторанти, на тераси, балкони, плоски покриви и др.

Терафлекс® SILVER SELECTION (за широки фуги) се характеризира повишена устойчивост на надраскване и, благодарение на системата MYCO PROTECT, притежава водоотблъскващи свойства, защита от мухъл, плесени и други замърсявания. Благодарение на хидрофобният ефект, водните капки се задържат на повърхността и не попиват в структурата на фугата. Така тя остава здрава и устойчива на обезцветяване и замърсявания.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: