pixel

Терафлекс® SANITARY

Терафлекс SANITARY

Нуждата от уплътнение на фуги с деформации до 25%, може да бъде качествено задоволена с Терафлекс® SANITARY. Това е еднокомпонентен бързовтвърдяващ силиконов уплътнител на ацетатна основа, характеризиращ се с високо качество, отлична устойчивост на UV лъчи и температури от -40°С до +180°С. Продуктът не изменя качествата си напред във времето като може да се третира с почистващи препарати и оформя перфектно гладка повърхност, която не задържа замърсявания.

Основна част от формулировката на този продукт е иновативната технология MYCO PROTECT – система за борба с мухъла, плесените и микроорганизмите, позволяваща приложението на продукта във влажни и мокри помещения. Силиконът запазва високата си еластичност по време на целия период на употреба. Втвърдява се без свиване и образува идеално гладка повърхност.

Петте стандартни цвята са бял, прозрачен, кафяв, черен и сив металик и качествено допълват различните системи за керамични покрития.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: